Hobby-Express

Private lease

Hobby-Express  

Ben jij ook een echte fan van online winkelen en is jouw hobby de beste koopjes en services online op de kop te tikken? Dan ben je bij hobby-n-express.nl op het juiste adres. Op deze site kun je gemakkelijk en snel de meest populaire artikelen en services vinden zonder dat je hiervoor urenlang voor over het web hoeft te surfen. Vanaf hobby-n-express.nl wordt je direct doorgelinkt naar de meest interessante webshops met voordelige aanbiedingen en kun je er bovendien verzekerd van zijn dat je altijd met hoge kwaliteit te maken krijgt. Op hobby-n-express.nl worden alleen artikelen en diensten aanbevolen die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Zo kun je er dan verzekerd van zijn dat je altijd naar de juiste webshop of service wordt doorgelinkt waar je het product van jouw keuze kunt vinden tegen de beste prijs.

Op deze site kun je ook een groot aantal reviews vinden over de meest gezochte producten en websites. Ben je echter opzoek naar een specifiek artikel of service? Dan kun je deze op alfabetische volgorde vinden onder het menu “items/services”. Het team van hobby-n-express heeft alle artikelen grondig onderzocht en daarna voor jou op een rijtje gezet zodat je in no-time het artikel kunt vinden waar jij naar opzoek bent.

Private lease

Iedereen wil graag wel een nieuwe auto rijden, maar soms zijn de kosten voor de aankoop van een nieuwe wagen net een beetje te hoog. Om dit probleem op te lossen bestaan er tegenwoordig een groot aantal leasemaatschappijen waar je makkelijk en snel een auto kunt leasen zodat je toch een auto kunt rijden en het openbaar vervoer vaarwel kunt zeggen. Een private lease betekent dat je niet de eigenaar bent van de auto maar voor een vast maandelijks bedrag een nieuwe auto kunt rijden die je na afloop van de leaseperiode weer in moet leveren of in kunt ruilen voor een andere wagen.  Je dient hiervoor echter wel een contract te tekenen met het leasebedrijf van jouw keuze. Deze contracten gaan van minimaal 12 tot maximaal 60 maanden, gedurende deze tijd hoef je je echter geen zorgen te maken over autoverzekeringen, wegenbelasting en de onderhoud van de wagen want deze kosten zijn al inbegrepen in het bedrag wat je maandelijks betaald. Daarnaast heb je ook geen spaargeld nodig en hoef je dus ook geen grote bedragen neer te tellen voordat je in de auto kunt stappen.  Wat je wel zelf moet betalen is brandstof en de eventuele verkeersboetes en uiteraard het eigen risico bij schade. Na afloop van het contract dien je de auto weer bij het bedrijf in te leveren en bepaal je zelf of je weer opnieuw een auto wilt gaan leasen. Met een private lease is het dus mogelijk om altijd een nieuwe auto te rijden zonder dat je er jarenlang voor moet sparen.

Tegenwoordig gaat het leasen van een auto heel snel en kun je vaak de volgende dag de auto al gaan ophalen. Het is vanzelfsprekend je hiervoor wel aan een aantal voorwaarden moet voldoen om dit mogelijk te maken en dien je bijvoorbeeld in het bezit te zijn van een geldig Nederlands identiteitsbewijs, een geldig Nederlands rijbewijs en je bent minimum 21 jaar en maximaal 75 jaar oud. Daarnaast willen de leasebedrijven ook graag van je weten of je een vast inkomen hebt, ZZP´ers hebben een recent uittreksel van de KvK  hiervoor nodig en AOW´ers moeten een aanvullend pensioen kunnen aantonen, op deze manier kun je dan na een financiële check in de meeste gevallen de auto de volgen dag al gaan ophalen. Een auto leasen is op het moment heel populair in Nederland en voor veel mensen een fantastisch alternatief voor de aankopen van een nieuwe wagen. Private lease staat voor een nieuwe auto rijden zonder spaargeld en zonder veel gedoe.